قیمت رزین سختی گیر آب چقدر است؟ اغلب رزین های سختی گیر آب  نوعی رزین سختی گیر پرولایت کاتیونی هستند که در بازار به نام های رزین کاتیونی (Cationic Resin) ، رزین کاتیونی پرولایت ، رزین کاتیونی سختی گیر ، رزین سختی گیر ، رزین دستگاه سختی گیر شناخته می شوند. رزین سختی گیر کاتیونی پرولایت به دلیل کیفیت بالا و دوام مناسب توانسته یکی از بهترین رزین های سختی گیر آب در بازار باشند. رزین سختی گیر پرولایت به راحتی آب سخت که شامل یون های کلسیم و منیزیم زیاد است و باعث رسوب در لوله و تجهیزات می شود را به آب نرم تبدیل می کند.

قیمت رزین سختی گیر آب از برند پرولایت نسبت به برندهای دیگر بالاتر است. برای خرید یا اطلاع از قیمت رزین سختی گیر پرولایت می توانید با شماره های ۹۱۳۰۲۰۸۰-۰۲۱ یا ۹۱۳۰۴۰۸۰-۰۲۱ در تماس باشید.  

رزین کاتیونی نوعی رزین تبادل یونی هستند که می توانند سختی آب را با مبادله یون ها کمتر کنند و یا به صورت کلی از بین ببرند. کاربرد رزین کاتیونی در صنایع گسترده از جمله حفاظت و عدم رسوب در سیستم ها و تجهیزات صنایع مختلف، داروسازی، آب شرب و موارد دیگر می باشد. زیرا آب مورد استفاده در این صنایع اغلب از منابع چاه ها، دریاها، آب رودخانه ها و … تامین می شود که دارای سختی زیاد است و نیاز است آب سخت به آب نرم تبدیل شود. مهم ترین رزین های کاتیونی پرولایت برای سختی گیر آب عبارتند از رزین کاتیونی c100 پرولایت و رزین کاتیونی c100e پرولایت است که در دستگاه سختی گیر برای حذف سختی آب مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

کاربرد رزین سختی گیر

کاربرد رزین سختی گیر چیست؟

کاربرد رزین سختی گیر بیشتر برای حذف رسوبات و مواد معدنی آب مانند کلسیم و منیزیم و مبادله آنها با یون های مناسب می باشد. رزین سختی گیر که اغلب با نام رزین کاتیونی شناخته می شود نوعی رزین تبادل یونی است از جنس پلی استایرن سولفات سدیم است و می تواند یون های مثبت موجود در آب را مبادله کند و آب سخت را به آب نرم تبدیل کند از این رو، به “رزین کاتیونی” شهرت گرفته است.

در اصل رزین کاتیونی اغلب از جنس پلی استایرن (پلیمر ترموپلاستیک) می باشد که به شکل مهره های کروی کوچک با بار منفی هستند و در طی فرآیند با یون های سدیم با بار مثبت پوشانده می شوند. در دستگاه سختی گیر زمانیکه آب سخت از رزین کاتیونی عبور داده می شود یون های سدیم روی ستون مهره ها با یون های کلسیم و منیزیم آب تبادل می شوند.

به مرور زمان مهره های رزین کاتیونی از یون های کلسیم و منزیم اشباع می شوند و کارایی خود را از دست می دهند. در چنین مواقعی لازم است از مواد احیا کننده استفاده شود. محلول آب نمک یک ماده احیا کننده مناسب برای بازسازی رزین کاتیونی است.

 

کاربرد رزین سختی گیر

برخی از کاربردهای رزین سختی گیر برای صنایع مختلف عبارتند از:

  • بویلرها و دیگ های بخار: به منظور عدم رسوب مواد معدنی آب در تجهیزات و لوله ها و افزایش راندمان بالاتر در سیستم
  • آبکاری فلزات: به منظور بازیابی فلزات گرانبها و تصفیه پساب به منظور استفاده مجدد، حذف آهن از حمام ترشی اسید هیدروکلریک و موارد دیگر
  • صنعت نفت و گاز: به منظور بازیابی قیر با استفاده از پردازش استخراج معدن شن و ماسه، زهکشی گرانشی به کمک بخار (SAGD)، تحریک چرخه ای بخار (CSS) می باشد.
  • صنایع خمیر و کاغذ: پرداخت میعانات – حذف ناخالصی ها از میعانات برگشتی – حذف املاح آب سخت و تبدیل آنبه آب نرم، بازیابی فلزات، کنترل رسوب آلی و …
  • مبدل‌های حرارتی:به منظور تبدیل آب سخت به آب نرم برای طول عمر بیشتر مبدل ها
  • هیدرومتالوژی: رزین در این صنایع بیشتر به منظور بازیافت طلا، بازیافت اورانیوم، بازیافت مولیبدن، حذف ناخالصی و تصفیه پساب برای اطمینان از رعایت استانداردهای زیست محیطی برای امکان بازیافت و استفاده مجدد
  • برج‌های خنک کننده: عدم ایجاد رسوب و راندمان و عملکرد بالا در سیستم
  • سیستم‌های سرمایشی: در این سیستم رزین های سختی گیر با حذف املاح معدنی از ایجاد رسوب جلوگیری می کنند و باعث افزایش عمر سیستم ها می شوند.
  • تجهیزات گرمایشی:در سیستم های گرمایشی به دلیل حرارت بالا احتمال تشکیل رسوب افزایش می یابد که با استفاده از رزین های سختی گیر می توان این رسوبات را به حداقل رساند.
  • حذف سختی از آب شور، آب چاه و آب‌های سطحی:در صنایع کشاورزی و صنایع دیگر که نیازمند آب مناسب هستند می توان با حذف سختی آب آن را به آب قابل استفاده برای صنایع تبدیل کرد.
  • صنعت رنگرزی: برای حذف رنگ و تصفیه پساب صنعت رنگرزی از رزین های سختی گیر استفاده می شود.
  • موتورخانه: تجهیزات موتورخانه برای حفظ کارایی نیازمند آب مطلوب در سیستم ها می باشند.
  • خشکشویی:در صنایع خشکشویی برای تمیزی بیشتری و افزایش طول عمر تجهیزات نیازمند آب مناسب و مطلوب هستیم که با استفاده از رزین های سختی گیر این امر ممکن است.
  • تصفیه آب و فاضلاب: رزین های سختی گیر به منظور تصفیه اب خوردنی و آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این، اغلب برای تصفیه فاضلاب نیز استفاده می شوند.

 

انواع رزین تبادل یونی

اگر بخواهیم انواع رزین های تصفیه آب را تقسیم بندی کنیم به ۶ گروه تقسیم بندی می شوند که عبارتند از:

  • رزین کاتیونی پایه قوی
  • رزین کاتیونی پایه ضعیف
  • رزین آنیونی پایه قوی
  • رزین آنیونی پایه ضعیف
  • رزین های میکس بد
  • رزین های خاص برای حذف مواد معدنی خاص

انواع رزین سختی گیر پرولایت

انواع رزین های سختی گیر پرولایت که قادرند به بهترین شکل ممکن در صنایع تصفیه اب و پساب مورد استفاده قرار بگیرند عبارتند از :

  • رزین پرولایت C100E
  • رزین پرولایت C100
  • رزین پرولایت C100H
  • رزین پرولایت C104PLUS
  • رزین پرولایت C120E
  • رزین پرولایت C150

 

 

انواع رزین سختی گیر آب

 

انواع رزین سختی گیر

رزین های سختی گیر کاتیونی به صورت کلی به دو گروه کاتیون پایه اسید قوی (SAC) و کاتیون پایه اسید ضعیف (WAC) تقسیم می شوند.

  • رزین سختی گیر کاتیونی اسید ضعیف (Weak Acid Cation)

رزین سختی گیر کاتیونی اسید ضعیف دارای یک ماتریس پلیمری با گروه اسیدی ضعیف (-COOH) است که بیشتر به منظور حذف انتخابی یون های کلسیم از اب مورد استفاده قرار می گیرد و کمتر می تواند یون های منیزیم را از بین ببرد.

  • رزین سختی گیر کاتیونی اسید قوی (Strong Acid Cation)

رزین سختی گیر کاتیونی اسید قوی دارای یک ماتریس پلیمری با گروه اسید سولفونیک (-SO3H) یا آمین چهارتایی (-N+(CH3)3) هستند که می توانند سختی آب زیاد را از بین ببرند و قابلیت حذف یون های کلسیم و منیزیم را به صورت همزمان دارند.

هر دو رزین کاتیونی سختی گیر شامل  (SAC) و (WAC) می توانند با ساز و کار فرآیند تبادل یون آب سخت را به آب نرم تبدیل کنند و کیفیت آب را به سطح مطلوب برسانند. انتخاب یکی از انواع رزین کاتیونی (SAC) یا (WAC) برای سختی گیر آب بسته به کاربرد آن در صنایع مختلف متفاوت است. برخی از صنایع نیازمند آب خالص تر هستند و در برخی از مناطق نیز سختی آب بالاتر است. اغلب رزین های کاتیونی پایه قوی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

 

فروش رزین سختی گیر

مجموعه صنعت آب و پمپ ایران به عنوان وارد کننده و فروش تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب توانسته بهترین محصولات تصفیه اب و فروش رزین سختی گیر از برندهای معتبر را در بستر آنلاین در ایران ارائه دهد. هدف ما در مجموعه صنعت آب و پمپ ارائه محصولات با کیفیت و اصل به مشتریان به همراه تضمین اصل بودن آن است. علاوه بر این، ارائه مشاوره تخصصی و رایگان توسط کارشناسان حرفه ای ما برای بالا بردن سطح آگاهی مشتریان از دیگر خدمات این مجموعه است. ما با ارائه مناسب ترین قیمت ، بهترین شرایط را برای خرید راحت و تضمین شده مشتریان فراهم کرده ایم. تنوع محصولات معتبر و با کیفیت باعث می شود مشتریان متناسب با کاربرد و بودجه مورد نظر خود خرید داشته باشند.

خرید رزین سختی گیر در صنعت آب و پمپ ایران

مجموعه صنعت آب و پمپ ایران به عنوان یک مجموعه معتبر با داشتن تیم تخصصی و ارائه محصولات تصفیه آب و فاضلاب از برندهای اورجینال و با کیفیت دنیا در قالب آنلاین توانسته بهترین خرید رزین سختی گیر با ضمانت اصل بودن را برای مشتریان فراهم کند.

ما به دلیل سابقه و فعالیت طولانی در این راستا توانسته ایم طیف وسیعی از نیازهای مشتریان را در کاربردهای مختلف پوشش دهیم.

برای خرید رزین سختی گیر آب یا رزین سختی گیر کاتیونی می توانید با با شماره های ۹۱۳۰۲۰۸۰-۰۲۱ یا ۹۱۳۰۴۰۸۰-۰۲۱ در تماس باشید.  

 

قیمت رزین سختی گیر

قیمت رزین سختی گیر پرولایت بر اساس اینکه یک کالای وارداتی است دائماً در حال تغییر است. به همین دلیل، نوسانات ارزی به شدت بر روی قیمت رزین پرولایت تاثیر می گذارد. تیم حرفه ای صنعت آب و پمپ ایران با ارائه مشاوره رایگان به صورت تخصصی برای کاربردهای خاص در کنار شما هستند. شما می توانید به صورت مستقیم و بدون واسطه بهترین قیمت رزین سختی گیر آب را بر اساس بودجه مناسب خود داشته باشید.

برای اطلاع از قیمت رزین سختی گیر یا بررسی لیست قیمت رزین پرولایت می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

 

 

انواع رزین کاتیونی (Strong Acid Cation) پرولایت

SPECIFIC

GRAVITY

MOISTURE RETENTION

VOLUME

CAPACITY

IONIC

FORM

Purolite

۱.۲۹

۴۸ – ۴۴

۲.۰

Na+

ژل پلی استایرنی

C100

۱.۲۷

۵۰ – ۴۶

۱.۹

Na+

ژل پلی استایرنی

C100E

۱.۲۲

۶۰ – ۵۶

۱.۵

Na+

ژل پلی استایرنی

C120E

۱.۳۰

۴۳ – ۴۰

۲.۲

Na+

ژل پلی استایرنی

C100x10

انواع رزین کاتیونی (Weak Acid Cation) پرولایت

۱.۱۹

۴۵-۵۵

۴.۵

متخلخل

پلی اکریلیک

H+

C104 Plus

۱.۲۷

۵۴-۶۴

۲.۷

درشت متخلخل

پلی اکریلیک

H+

C106

 

مزایای رزین سخت گیر

رزین سختی گیر در بسیاری از کاربردها مزایای فراوانی دارند که عبارتند از:

  • عدم تشکیل رسوب در سیستم های مختلف
  • بهبود تمیز کردن منسوجات
  • افزایش طول عمر تجهیزات و سیستم ها
  • افزایش راندمان در سیستم های مختلف
  • کارآمدی در حذف کاتیون های دو ظرفیتی

 

متداول ترین رزین های سختی گیر پرولایت

  • رزین C100: رزین سختی گیر C100 پرولایت نوعی رزین از ژل پلی استایرن سولفونات به شکل Na است که برای گرید های صنعتی تصفیه اب مورد استفاده قرار می گیرد.
  • رزین C100E: رزین سختی گیر c100e پرولایت نوعی رزین ژل پلی استایرن از نمونه رزین کاتیونی اسید قوی با فرم سدیم که برای گرید آب آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • رزین C104 Plus: رزین سختی گیر C104 Plus پرولایت نوعی رزین متخلخل پلی اکریلیک از نمونه رزین کاتیونی اسیدی ضعیف با فرم هیدروژنی است که برای گرید درجه آب آشامیدنی استفاده می شود.
  • رزین C120E: رزین سختی گیر C120E پرولایت نوعی ژل پلی استایرن از نمونه رزین کاتیونی اسید قوی با فرم سدیم است که برای درجه آب آشامیدنی استفاده می شود.
  • رزین C150: رزین کاتیونی سختی گیر C150 نوعی ژل پلی استایرن ماکرو متخلخل که با دی وینیل بنزن متصل شده است و با فرم یونی Na + برای کاربردهای پرداخت میعانات- نرم کننده آب با درجه حرارت بالا – معدنی سازی – و تصفیه آب صنعتی
    نرم کننده  آب  TDS بالا مورد استفاده قرار می گیرد.
  • رزین C100H: رزین کاتیونی سختی گیر C100H نوعی ژل پلی استایرن که با دی وینیل بنزن متصل شده است و با فرم یونی فرم H + برای کاربردهای معدنی سازی – آب صنعتی استفاده می شود.

 

بررسی مشخصات فنی رزین C100E

مشخصات فیزیکی و شیمیایی رزین C100E

پلی استایرن ژل با دیوینیل بنزن تلاقی یافت

ساختار پلیمر

Polymer Structure

مهره های کروی

ظاهر

Appearance

اسید سولفونیک

گروه عملکردی

Functional Group

فرم +Na

فرم یونی

Ionic Form

۱.۹ eq/L (41.5 Kgr/ft³) (Na+ form)

ظرفیت کل

Total Capacity

۴۶ – ۵۰ % (Na+ form)

احتباس رطوبت

Moisture Retention

۳۰۰ – ۱۲۰۰ μm

دامنه اندازه ذرات

Particle Size Range

۱%

۳۰۰ میکرومتر (حداکثر)

۳۰۰ μm (max.)

۱/۷

ضریب یکنواختی (حداکثر)

Uniformity Coefficient (max.)

۱۰%

تورم برگشت پذیر ، سدیم + H + (حداکثر)

Reversible Swelling, Na+ → H+ (max.)

۸%

تورم برگشت پذیر ، Ca2 + → Na + (حداکثر)

Reversible Swelling, Ca2+ → Na+ (max.)

۱/۲۹

جاذبه خاص

Specific Gravity

۸۰۰ – ۸۴۰ g/L (50.0 – ۵۲.۵ lb/ft³)

وزن حمل و نقل (تقریباً)

Shipping Weight (approx.)

۱۲۰ °C (248.0 °F)

محدودیت دما

Temperature Limit

 

قیمت رزین سختی گیر پرولایت بر اساس فاکتورهای مهم از جمله واسطه گری یا تامین کننده اصلی، اصل یا تقلبی رزین، تغییرات ارز به دلیل وارداتی بودن می تواند تغییر کند. برای اطلاع از قیمت رزین پرولایت c100e می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

 

بررسی مشخصات فنی  رزین پرولایت C100

مشخصات فیزیکی و شیمیایی رزین C100

پلی استایرن ژل با دیوینیل بنزن تلاقی یافت

ساختار پلیمر

Polymer Structure

مهره های کروی

ظاهر

Appearance

اسید سولفونیک

گروه عملکردی

Functional Group

فرم +Na

فرم یونی

Ionic Form

۲.۰ eq/L (43.7 Kgr/ft³) (Na+ form)

ظرفیت کل

Total Capacity form

۴۴ – ۴۸ % (Na+ form)

احتباس رطوبت

Moisture Retention

۳۰۰ – ۱۲۰۰ μm

دامنه اندازه ذرات

Particle Size Range

۱%

<300 میکرومتر (حداکثر)

۳۰۰ μm (max.)

۱/۷

ضریب یکنواختی (حداکثر)

Uniformity Coefficient (max.)

۸%

تورم برگشت پذیر ، سدیم + H + (حداکثر)

Reversible Swelling, Na+ → H+ (max.)

۱/۲۹

جاذبه خاص

Specific Gravity

۸۰۰ – ۸۴۰ g/L (50.0 – ۵۲.۵ lb/ft³)

وزن حمل و نقل (تقریباً)

Shipping Weight (approx.)

۱۲۰ °C (248.0 °F)

محدودیت دما

Temperature Limit

 

مشخصات رزین سختی گیر آب برای نرم کننده  آب آشامیدنی، غذا و نوشیدنی

 

مشخصاتنوع رزین سختی گیر آب
ژل پلی استایرن، رزین کاتیونی اسید قوی، فرم سدیم، درجه آب آشامیدنیC100E
ژل پلی استایرن، رزین کاتیونی اسید قوی، فرم سدیم، درجه آب آشامیدنیC100E/1420
ژل پلی استایرن، رزین کاتیونی اسید قوی، فرم سدیم/نقره، درجه آب آشامیدنیC100EAg
ژل پلی استایرن، رزین کاتیونی اسید قوی، فرم سدیم، گرید مش ریز، درجه آب آشامیدنیC100EFM
متخلخل پلی اکریلیک، رزین کاتیونی اسیدی ضعیف، فرم هیدروژنی، درجه آب آشامیدنیC104EFFPlus
متخلخل پلی اکریلیک، رزین کاتیونی اسیدی ضعیف، فرم هیدروژنی، درجه آب آشامیدنیC104EPlus
ژل پلی استایرن، رزین کاتیونی اسید قوی، فرم سدیم، درجه آب آشامیدنیC120E
ژل پلی استایرن، رزین کاتیونی اسید قوی، فرم سدیم، اندازه ذرات یکنواختPFC100E
ژل پلی استایرن، رزین کاتیونی اسید قوی، فرم سدیم، تکنولوژی پوسته کم عمق *SSTC6000E

 

انتخاب رزین سختی گیر آب

برای انتخاب رزین سختی گیر آب ابتدا باید سختی آب مورد آزمایش قرار بگیرد تا میزان املاح و آلودگی های آن مشخص شود. بر این اساس می توان رزین سختی گیر آب مناسب برای همان آب را انتخاب نمود. برخی از رزین های نرم کننده آب قادرند فقط برخی از عناصر خاص را از آب حذف کنند. به همین دلیل، قیمت رزین سختی گیر آب بر اساس یون های خاص حذفی و جنس رزین، نوع برند می تواند متفاوت باشد. توجه داشته باشید قیمت رزین سختی گیر آب پرولایت نسبت به برندهای هلندی مانند پترولایت کمی بالاتر است. این موضوع را می توان در کیفیت و محبوبیت دانست. برای انتخاب درست رزین سختی گیر آب، بهتر است از یک متخصص در این زمینه بهره بگیرد. تیم تخصصی صنعت آب و پمپ ایران با داشتن کارشناسان مجرب و کارآزموده می تواند برای انتخاب رزین سختی گیر آب مشاوره و راهنمایی کند. برای مشاوره رایگان یا اطلاع از قیمت رزین سختی گیر آب می توانید با شماره های ۹۱۳۰۲۰۸۰-۰۲۱ یا ۹۱۳۰۴۰۸۰-۰۲۱ در تماس باشید.