دوزینگ پمپ

دوزینگ پمپ برای آنتی اسکالانت

دوزینگ پمپ برای آنتی اسکالانت - دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت

دوزینگ پمپ برای آنتی اسکالانت چه کاربردی دارد؟ با استفاده از دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت  می توانید تشکیل رسوب در فرایند ها و تجهیزات صنعتی را مدیریت کنید. دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت با تزریق دقیق مواد ضد رسوب به سیستم ها مانع ایجاد رسوب در تجهیزات می شوند و از کاهش راندمان جلوگیری می کنند.

آنتی اسکالانت چیست؟

 فلس های رسوبی از ته نشین شدن مواد معدنی در آب بعد از گرما یا تبخیر ایجاد می شوند. این رسوب می تواند به سطح خطوط لوله، مبدل‌های حرارتی، دیگ های بخار، برج‌ های خنک‌کننده و سایر تجهیزات بچسبد و باعث کاهش راندمان تجهیزات یا افزایش مصرف انرژی و حتی باعث خورندگی و آسیب شود. آنتی اسکالانت یک ماده شیمیایی است که معمولاً به آب یا مایعات دیگر اضافه می شود تا از تجمع رسوب جلوگیری کند. عملکرد آنتی اسکالانت به گونه ای است که با تغییر در مواد معدنی موجود در آب از تشکیل رسوب و تبلور آن جلوگیری می کند. در اصل مواد معدنی را به شکل کریستالی و معلق در می آورد. برخی از مواد ضد رسوب عبارتند از بازدارنده های خوردگی، پلیمرها، اگزالات ها و عوامل کیلیت، اسیدهای آلی، سورفکتانت ها هستند. این ماده به صورت گسترده در صنایع مختلف از جمله: تولید صنعتی، HVAC، سیستم های گرمایش، دیگهای بخار و سیستم های خنک کننده برای به حداقل رساندن اثرات مقیاس بر روی تجهیزات و حفظ عملکرد عادی استفاده می شود.

دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت

دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت نوعی پمپ است که می تواند مواد شیمیایی (آنتی اسکالانت) را به آب تغذیه قبل از ورود به غشای ro به صورت دقیق تزریق کند. با وجود آنتی اسکالانت یا ضد رسوب یک واکنش شیمیایی بین کلسیم، بی کربنات و منیزیم رخ می دهد و باعث می شود آنها به صورت معلق در آیند و رسوب نکنند. ویژگی های دوزینگ پمپ ها عبارتند از ساختار قوی، مقاومت در برابر خوردگی، عدم نشتی، عملکرد کارآمد، دقت بالا می باشد. کاربردهای پمپ تزریق آنتی اسکالانت بیشتر در صنایع  کارخانه تصفیه آب، نیروگاه، صنایع شیمیایی و … می باشد.

انواع دوزینگ پمپ های آنتی اسکالانت

دوزینگ پمپ های آنتی اسکالانت در انواع مختلفی در بازار وجود دارند و هر کدام قادر هستند نیازهای خاصی را براورده کنند. انواع دوزینگ پمپ ها بر اساس دبی و فشار خاصی طراحی شده اند. دوزینگ پمپ های دیافراگمی، پریستالتیک، پیستونی و سلونوئیدی از این نمونه هستند. دوزینگ  پمپ ها برای آنتی اسکالانت به دلیل دقت بالا و دوام خوب اغلب دارای نرخ جریان قابل تنظیم، سازگاری با مواد شیمیایی مختلف و مقاومت در برابر خوردگی هستند. مواد اولیه برای ساخت چنین پمپ هایی از فولاد ضد زنگ، پی وی سی و تفلون است و به دلیل انعطاف پذیری و سازگاری با طیف گسترده ای از محلول های ضد اسکالانت بسیار مناسب هستند.

مزایای دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت

با استفاده از دوزینگ پمپ های آنتی اسکالانت شما می توانید عمر تجهیزات و سیستم ها ی خود را بیشتر کنید. علاوه براین، با جلوگیری از تجمع رسوب، کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری و بهبود راندمان می توانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید. توجه داشته باشید دوزینگ پمپ های آنتی اسکالانت به دلیل دوز دقیق مواد شیمیایی و دقت در نرخ جریان بالا این اطمینان را به شما می دهند که سیستم به خوبی عمل می کند. همچنین، پمپ های تزریق دارای طیف گسترده ای از کاربردها برای انواع مختلف سیالات و شرایط جریان مختلف هستند.

معایب دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت

پمپ های تزریق آنتی اسکالانت دارای مزایای فراوانی هستند اما معایبی نیز دارند. مهم ترین عیب این پمپ های تزریق وابستگی به مواد شیمیایی است. هر گونه مشکل در تامین این ماده شیمیایی ممکن است بر پایداری سیستم تأثیر بگذارد. دومین مشکل پمپ های تزریق آنتی اسکالانت نگهداری منظم آنها است. پمپ های اندازه گیری ضد اسکالانت برای اطمینان از عملکرد صحیح نیاز به تعمیر و نگهداری منظم و دوره ای دارند. سومین مشکل پمپ های تزریق آنتی اسکالانت مناسب بودن تجهیزات است. پمپ های اندازه گیری آنتی اسکالانت با دقت بالا ممکن است برای همه تجهیزات یا کاربردها مناسب نباشند بخصوص برای کاربردهای کوچک یا ساده که استفاده از چنین پمپ هایی ممکن است پرهزینه و غیر ضروری باشند.

نکات مهم برای انتخاب دوزینگ پمپ انتی اسکالانت

برای انتخاب صحیح دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت باید نکات مهمی را توجه داشته باشید. در مرحله اول باید در مورد خواص شیمیایی آنتی اسکالانت مورد استفاده تحقیق کنید. زیرا ممکن است پمپ دوز انتخابی شما متناسب با آن ساخته نشده باشد. در مرحله دوم حتماً باید به میزان فشار و دوز مورد نیاز خود نیز دقت کافی داشته باشید تا بتوانید پمپ تزریقی متناسب با این ویژگی ها تهیه کنید. مرحله سوم آموزش و نگهداری منظم از پمپ های تزریق آنتی اسکالانت است. این مساله به دلیل افزایش طول عمر و دوام آنها و عملکرد خوب ضروری است. در این راستا باید به صورت دوره ای قطعات را بازرسی کنید و در صورت نیاز آنها را تعویض کنید.

 

نتیجه گیری:

با توجه به نیازهای خود و بر اساس مواد شیمیایی ضد رسوب باید پمپ تزریق مناسب انتخاب کنید. علاوه بر این بر اساس نوع دبی و فشار مناسب باید انتخاب درستی داشته باشید. بعد از تهیه پمپ تزریق مناسب آنتی اسکالانت لازم است به صورت دوره ای و منظم سیستم را بازبینی کنید و در صورت لزوم قطعات فرسوده را تعویض نمایید تا بهره وری سیستم و راندمان آن بالاتر رود. در زمان انتخاب دوزینگ پمپ ها باید به مکانیسم آن، قیمت، ضمانت خدمات پس از فروش، برند انتخابی، میزان دقت، عمر دستگاه و بسیاری از این موراد توجه ویژه ای داشته باشید. توجه داشته باشید قیمت دوزینگ پمپ ها برای ضد رسوب بر اساس دبی و فشار، میزان خورندگی، نوع برند و بسیاری از فاکتورهای دیگر متفاوت است. اگر شما به دنبال خرید دوزینگ پمپ مناسب برای ضد رسوب در سیستم های خود هستید یا نیازمند اطلاعات کامل در مورد لیست قیمت دوزینگ پمپ آنتی اسکالانت هستید و یا می خواهید مشاوره تخصصی دریافت کنید می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

منبع: haoshpumps.com

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا ...